FRANCHISING

Üretim ve Tedarikte Kalite Standartları ;
Üretim tesislerimiz tüm ISO standartlarına sıkıca bağlı olarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra; Hamburger ekmeklerimiz ve pizza hamurlarımız günlük olarak bize özel olarak üretilen undan hazırlanmakta, ekmeğimiz kendimiz tarafından üretilmektedir; Pino köfteleri, kurumumuzun özel tarifine uygun olarak Türkiye'nin öncü et üreticisi Pınar Et tarafından, %100 sığır etinden "Pino Burger" etiketiyle üretilmektedir. Hiç bir ürünümüzde katkı malzemesi kullanılmamaktadır.
Pino, en iyi markalar ve firmalarla çalışıp, hammadde ve yarı mamul maddelerle ilgili önemli çalışmalar yapmakta, kalitesinden asla ödün vermemektedir. Bu amaçla güçlü tedarikçilerimiz Pepsi, Pınar ve Banvit gibi kendini katılamış markalarla çalışmakta, tüm ürün yelpazemizi aynı titizlikle oluşturmaktayız.

Ekonomik Fiyatlandırma ;

Yerel bir marka olma kimliğini ulusal bir marka olma boyutuna taşımayı hedef edinen Pino şirketler grubu 1978 yılından beri aynı kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı anlayışını sürdürmektedir. Rekabette önemli bir kriter olan bu anlayış, kuruluşumuzdan bu güne değin vazgeçilmez ilkemizdir. Kentin ekonomik yapısı ve hedef kitlemiz içinde yer alan genç nüfusun harcayabileceği miktar göz önünde bulundurularak ürün fiyatlamasına her dönemde dikkat edilmiş, hedef kitlenin düşünmeden ulaşabileceği fiyatlarla ürünler sunulmuştur.

Hijyen ve Kalite ;

Hijyen ve kalite standartlarını 38 yıldır taviz vermeden uygulayan firmamız, itibarı yüksek kalite ve standart projeleri içerisinde sayılan "Mavi Bayrak" ve "Altın İşletmeler" projeleri gibi bir çok denetimden tam not almıştır.
Tüm üretim ve servis süreçlerimiz, gıda mühendislerimizin gözetimi altında ve ISO yükümlüklerine sıkıca bağlı olarak gerçekleştirilirken gölge müşteri sistemiyle devamlı olarak takip edilmektedir.

Güler Yüz ve Tam Hizmet ;

Yaygın fastfood algısının tersine firmamız, misafirperver bir hizmet anlayışını ilke edinmiştir. Pino Burger, 38 yıldır güler yüzle misafirlerini ağırlamakta ve ziyaretçilerine Amerikan modeli fastfood zincirlerinin tersine ayakta hizmet vermektedir.

Dönüşüm Yaratmak ;

Kendisiyle birlikte varolduğu çevreyi de kalkındırmayı amaçlayan markamız, oluşturduğu sosyal sorumluluk projeleriyle, bu konuda da pek ödül almıştır. İyiye doğru bir dönüşüm yaratmak; yaşadığı çevreyi iyiye doğru dönüştürmek, markamızın temel hedeflerindendir

Sosyal Yaşamı Desteklemek ;

Birlik ve beraberlikten doğan yaratıcılıkla temelleri atılmış olan firmamız, sosyal yaşamın önemini kavramış ve bu yöndeki projelerin destelenmesini ilke edinmiştir. Şehrimizde düzenlenen, Eskişehir Sokak Festivali, 21x21 Eserler Sergi Festivali gibi bir çok etkinliğe tarafımızca sponsorluk desteği verilmektedir.

Eğitim ;

40 yıllık deneyimin getirmiş olduğu kapsamlı bilgi aktarımı.

Denetim ;

Gıda Mühendislerimiz tarafından yapılan karuma amaçlı denetim ve iyileştirme.

Bilgi İşlem ;

Doğru yazılım ve hızlı yazılım desteği.

Mimari Proje ;

Pino; lokasyon seçiminden sonra, proje hazırlama ve uygulama aşamaları kendi kadrosu ile yapılmaktadır.

Üretim ;

Pino; sürekli sağlık ve hijyen denetimi halinde olan fabrika koşullarında, günlük olarak üretim yapmaktadır.

Lojistik ;

Pino; kapınıza kadar günlük ve taze üretilen, başta hamur ve ekmek olmak üzere tüm ürünlerin gönderimini sağlamaktadır.

İşletme Danışmanlığı;

Eğitimli personel ile anahtar teslim edilen Pino Restoranlarde;

- Personel yönetimi
- Ciro arttırma faaliyetleri
- Doğru operasyon yönetimi
- Kalite standartları hizmeti
gibi konular bir bir danışman eşliğinde yapılmaktadır.

Franchising Application Form